Voor wie

Adviesbureau Peter van Leeuwen biedt een compleet pakket schadeverzekeringen voor particulieren en bedrijven. Door een verzekering af te sluiten, dekt u de risico’s af van onverwachte gebeurtenissen die u schade kunnen opleveren. Sommige verzekeringen zijn wettelijk verplicht, zoals bijvoorbeeld een WA verzekering als u een auto heeft. Welke risico’s u wilt verzekeren is afhankelijk van uw wensen en omstandigheden. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuzes.

Ondernemers

Als ondernemer loopt u risico’s. Denk aan risico’s die te maken hebben met uw personeel, uw pand, uw wagenpark, uw goederen en inventaris. Maar ook aan uw aansprakelijkheid of aan milieuschade. Die risico’s wilt u goed verzekerd hebben. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u kijken wij naar de risico’s die u bedrijfsmatig loopt en hoe u die het beste kunt verzekeren.

Bekijk producten

Voor particulieren

Veranderen uw persoonlijke omstandigheden? Bijvoorbeeld door een huwelijk, samenwonen of juist een echtscheiding? Door gezinsuitbreiding of doordat de kinderen uitvliegen? Door het overlijden van een dierbare? Gaat u verhuizen of op reis? Er zijn veel momenten in een mensenleven, waarop het zinvol is om uw verzekeringen eens tegen het licht te houden. Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies, waarbij uw situatie altijd centraal staat.

Bekijk producten